Sony geeft NFC tags bij nieuwe Sony Xperia smartphones

 

sony-xperia-smarttagsWe kregen vandaag te horen van Sony Nederland dat kopers van de nieuwe Sony Xperia T, Xperia V of Xperia V gratis Sony NFC tags krijgen. Deze tags werken samen met de ingebouwde NFC-chip die in alle drie de nieuwe Sony Xperia toestellen verwerkt is. Met de NFC chip kunnen smarthpones communiceren met andere apparaten die over NFC beschikken, zoals de tags, maar ook smartphones, talets en docks. In ons artikel over NFC kun je lezen wat je nog meer NFC tags kunt doen.

 

Hi weekaanbieding: Sony Xperia P met korting

Een nieuwe week, een nieuwe week aanbieding van Hi. Dit keer is het een telefoon van Sony die met korting wordt verkocht deze week. Je kunt de Sony Xperia P kopen bij Hi met 12 maanden lang 50% korting op je bel/sms-bundel en je internetbundel. Het eerste jaar van je 2-jarige abonnement betaal je dan nog maar €12,50 per maand. Je leased dan een Sony Xperia P van Hi, wat veel voordelen biedt. Zo heb je altijd een goed-werkende telefoon bij de hand. Gaat je telefoon kapot? Dan regelt Hi snel een nieuwe telefoon voor je. Over de lease-kosten krijg je geen korting. Dit kost 16 euro per maand. Voor dit bedrag heb je 75 minuten per maand en 500 MB data. Meer informatie over deze Hi aanbieding vind je op Hi.nl. Deze Sony telefoon aanbieding geldt van maandag 20 augustus tot en met zondag 26 augustus.

 

Sony Xperia Ion net gepresenteerd

 

De Sony Xperia Ion is zojuist geïntroduceerd op de CES op 10 januari 2012. Deze smartphone zal een van de eerste worden die Sony op de markt uitbrengt na de scheiding met Ericsson. De nieuwe Sony Xperia Ion zal maar liefst een 4,6 inch HD (720p) display en een 12(!) megapixel camera. Dit juweeltje zal draaien op Android 2.3, al is een update naar 4.0 al in de maak. Ook beschikt deze smartphone tevens over NFC (mobiel betalen) en ondersteunt 4G (LTE) internet. De Sony Xperia Ion komt in de lente op de markt in de Verenigde Staten. Wanneer en of de Sony Xperia Ion ook naar Nederland komt is nog onbekend.

 

sony-xperia-nio-a

 

 

 

 

Sony gaat zonder Ericsson het nieuwe jaar in

 

Sony maakt in december 2011 bekend dat het partner Ericsson uitkoopt in de joint venture Sony Ericsson voor een bedrag van €1,05 miljard. Naar verluid wordt het merk Ericsson uitgefaseerd. Sony gaat verder met de populaire Xperia lijn en waarschijnlijk wordt de Sony Xperia Nozomi de eerste smartphone die Sony zelfstandig uitbrengt. Zodra er meer nieuws is over nieuwe Sony telefoons, dan kun je het hier lezen. Alle reeds uitgebrachte Sony Ericsson Xperia toestellen kun je hier vinden.